May

Okulumuz Web site etkin kullanım, içerik zenginliği ve ziyaret sayısında ilçe sıralamasında 1. , il sıralamasında 7.  Türkiye sıralamasında 53834 kurumdan 794. olmuştur.

May

03.05.2017 tarihinde Sınıflar Arası Bilgi yarışması başladı.

May

Okulumuz Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencilerinden Arif GÜR´ün ailesini evinde ziyaret ettik.

Nis

27.04.2017 tarihinde okulumuz öğrencileri arasında "Sosyal medya yararlı mı ve zararlı mı" konulu Münazara Yarışması yapıldı.

Nis

25.4.2017 tarihinde okul binamız ve diğer kullanım alanı (Foseptik-Logar) Çamlıyayla Belediyesi çalışanları tarafından ilaçla ilaçlanmıştır.

Nis

Okulumuzda öğretmenler dersleri farklı Materyallerle zenginleştirilip öğrencilerin ders konularını anlamalarına yardımcı oluyor.

Nis

İLKYAR (İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı) tarafından Türkiye´nin önde gelen üniversitelerden ODTÜ´den Prof. Dr. Hüseyin VURAL, Mersin Üniversitesinden Yrd. Doc. Dr. Berrin DOĞUSOY, 35 üniversite öğrencisi okulumuz pansiyonunu ziyaret ettiler, ıöğrencilerimize Bilime ve teknolojiye olan  ilginin artırılması hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler ,deneyler yaptılar.Çamlıyayla KEÇPAL ailesi olarak  İLKYAR´ kurucusu olan ODTÜ´den Prof. Dr. Hüseyin VURAL´a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 11 ve 12 sınıf öğrencileri Yenişehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Üniversite Tercih Fuarları ve Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz gelecekte girebilecekleri Üniversite ve Fakülteler hakkında bilgi alıp üniversiteleri tanıdılar. Öğrencilerimizi Mersin Fuar Merkezine götürmek için araç tahsis eden Çamlıyayla belediyesine ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sınıflar Arası Santranç Turnavası Gökhan DEMİRÖZ´ün gözetiminde devam ediyor.

Nis

Öğretmenlerimize ,personel ve öğrencilerin bütçe yapma, gelir gider dengesini sağlama,tasarruf yapma, yatırım  yapma, borçlanma, finansal hak ve yükümlülüklerini bilme gibi temel kavramlar hakkında bilgilendirilmesi ve finansal okur yazarlık konusunda toplam bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetlerinden sorumlu Mersin Milli Eğitim Şube Müdürü Cevat ÇAKAR katılımı ile Emine UYSAL´ın sunumuyla, okulumuz öğretmen ve personele Finansal Okur Yazarlığı Eğitimi verildi.19.04.2017

Nis

Okulumuz ve Okulumuza bağlı Öğrenci pansiyonunda kalan öğrencilere yönelik Çamlıyayla Entegre Devlet Hastanesi tarafından Genel Sağlık Taraması yapıldı.

Nis

Okulumuzda sivil savunma kulübü rehber öğretmeni Cem ASLAN ve öğrencileri tarafından yangın tahliye tatbikatı ve yangın söndürme  tatbikatı yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 102’inci yıldönümü dolayısıyla Artvin’de tören düzenlendi.

Tören, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.Günün anlam ve önemine belirten konuşmayı yapan Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmeni Ercan GÜLER , kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden, isimlerini kalbimize yazdığımız aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anmak maksadıyla bugün burada toplanıldığını söyledi.

Ock

Okulumuz yogun kar yağışına, tüm zorluklara rağmen Eğitim Öğretim aksamadan devam etti.

Okulumuzdan Kar Manzaraları,

Ara

21.12.2016 Tarihinden itibaren yağan kar nedeni ile kapanan okul yolunu açma çalışmaları;