Üniversite Başarısına Ödül

Okulumuzdan mezun olup 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilerimize Çamlıyayla Kaymakamımız Sn.Fatih ADIGÜZEL'in de katılımlarıyla Çamlıyayla Belediye Başkanı Sn. İsmail TEPEBAĞLI tafafından öğrencilerimize telefon hediye edildi. Öğrencilerimizle sohbet eden Kaymakamımız Sn. Fatih ADIGÜZEL ve Çamlıyayla Belediye Başkanı Sn.İsmail TEPEBAĞLI  öğrencilerimize başarılar dileyip Okul Müdürümüz Mehmet AĞAR' a ve okulumuz öğretmenlerine başarıların devamını dileyip teşekkür ettiler. Bizler de KEÇPAL ailesi olarak her geçen yıl 4 yıllık Üniversite kazanan öğrenci sayımızın artmasından mutluluk ve gurur duymakla beraber, başarımızı her geçen gün daha da arttırma azmi ve gayreti içerisindeyiz. Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

04-09-202304-09-2023

Yayın: 04.09.2023 - Güncelleme: 04.09.2023 15:06 - Görüntülenme: 238