Eyl

Okulumuzdan mezun olup 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilerimize Çamlıyayla Kaymakamımız Sn.Fatih ADIGÜZEL'in de katılımlarıyla Çamlıyayla Belediye Başkanı Sn. İsmail TEPEBAĞLI tafafından öğrencilerimize telefon hediye edildi. Öğrencilerimizle sohbet eden Kaymakamımız Sn. Fatih ADIGÜZEL ve Çamlıyayla Belediye Başkanı Sn.İsmail TEPEBAĞLI  öğrencilerimize başarılar dileyip Okul Müdürümüz Mehmet AĞAR' a ve okulumuz öğretmenlerine başarıların devamını dileyip teşekkür ettiler. Bizler de KEÇPAL ailesi olarak her geçen yıl 4 yıllık Üniversite kazanan öğrenci sayımızın artmasından mutluluk ve gurur duymakla beraber, başarımızı her geçen gün daha da arttırma azmi ve gayreti içerisindeyiz. Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

2022-2023 eğitim öğretim dönemi veli toplantımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız'ın söylenmesiyle başlayan toplantımız Okul Müdürümüz Mehmet AĞAR'ın konuşmaları, velilerimizin görüş ve talebi, öğretmenlerimizin veliler ile görüşmeleriyle devam edip akabinde son buldu. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eyl

eTwinning Projemiz

May

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte okul bahçemizde uzayan otlar boy göstermeye başladı. Okul çalışanımız Selahattin Çemrek bahçe düzenlemesi yaparak uzayan otları çim biçme makinasıyla biçti. Okul müdürümüz Mehmet AĞAR'a ve okul çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Çamlıyayla Kasım Ekenler Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, medyanın her söylediğini doğru kabul etmeyen, eleştiren, sorgulayan , araştıran ve çözümleyen genç dijital okuryazarlar yetişmesine katkı sağlayan bir eTwinning Projesi daha gerçekleşiyor.

Nis

Mersin Çamlıyayla İlçesi Kasım Ekenler Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri eTwinning projesi ile medyayı sorguluyor.